Davutoğlu'ndan iktidara 'mafya' tepkisi: Devlet karanlık dehlizlerde yürütülemez

Davutoğlu'ndan iktidara 'mafya' tepkisi: Devlet karanlık dehlizlerde yürütülemez

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in ortaya attığı iddialara ilişkin değerlendirmede bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Davutoğlu, "1990'lı yıllarda devlet kurumlarımızın ve siyasetin itibarını yok eden benzer ilişkiler ağına bugün yeniden şahit oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in videolar çekerek ileri sürdüğü iddialar siyasette tartışma yaratmaya devam ediyor. Sedat Peker, son çektiği videoda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan iddialarda bulunmuştu.

Soylu ise söz konusu iddialara yönelik bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak "Hayatının bir noktasında benimle temasın var ve bu ispatlanırsa Aziz milletimizin gözü önünde idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım" cevabını verdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu.

Davutoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Mafya siyaset ilişkileri devleti çürüten bir olgudur. 1990'lı yıllarda devlet kurumlarımızın ve siyasetin itibarını yok eden benzer ilişkiler ağına bugün yeniden şahit oluyoruz. Milletin emaneti olan devlet yönetimi karanlık dehlizlerde yürütülemez."

 

NE OLMUŞTU? 

Peş peşe yayınladığı videolar ile devlet içindeki 'derin' ilişkileri deşifre ettiğini iddia eden organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Mehmet Ağar ile Tolga Ağar'dan sonra bu kez İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef almıştı.

Peker, yayınladığı videoda "Süleyman Soylu, sen 'Sedat Peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi? Koruma polisimi sen vermedin mi?" ifadelerini kullanmıştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN