Gelecek Partili Serkan Özcan'dan Soylu'ya çağrı: Hoca bulmayı bırakın iddialara cevap verin

Gelecek Partili Serkan Özcan'dan Soylu'ya çağrı: Hoca bulmayı bırakın iddialara cevap verin

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Sedat Peker'in Süleyman Soylu ile ilgili iddialar hakkında konuştu. Soylu'ya çağrı yapan Özcan "Siz bırakın mafya liderine abi, abla, kardeş ve hoca bulmayı da iddialara cevap verin" ifadelerini kullandı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili iddiaları hakkında açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, istifa çağrısı yaparak "Siz bırakın mafya liderine abi, abla, kardeş ve hoca bulmayı da iddialara cevap verin" mesajını paylaştı.

"İSTİFA EDİN, İFTİRA  ATMAYIN"

Twitter'dan paylaşım yapan Özcan, şunları kaydetti: "Bayram sabahında ülkeyi, siyaset-devlet-mafya ilişkilerine dair çirkin polemiklerle uyandıranlar, Başbakanlığı’nı yapmış bir insana dahi hakaret edenler utansın. Siz bırakın mafya liderine abi, abla, kardeş ve hoca bulmayı da iddialara cevap verin.

Eğer zerre hukuk devleti kaldıysa söz konusu iddialar için derhal soruşturma açılmalı, Sayın Soylu bir an bile beklemeden istifa etmelidir. Temizlemeye ve temizlenmeye cesaretiniz yoksa yapmanız gereken şey istifa etmektir, iftira atmak değil. Kamuoyuna saygılarımızla."

NE OLMUŞTU? 

Peş peşe yayınladığı videolar ile devlet içindeki 'derin' ilişkileri deşifre ettiğini iddia eden organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Mehmet Ağar ile Tolga Ağar'dan sonra bu kez İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef almıştı.

Yayınladığı 4'üncü videosunda Peker "Süleyman Soylu, sen 'Sedat Peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi? Koruma polisimi sen vermedin mi?" ifadelerini kullanmıştı.

Sedat Peker'in iddialarına İçişleri Bakanı Soylu'dan cevap gecikmemişti, "Hayatının bir noktasında benimle temasın var ve bu ispatlanırsa Aziz milletimizin gözü önünde idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım" demişti. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN