Şelaleye dönen daireyle ilgili akılalmaz gerçek ortaya çıktı! Meğer o dairede...

Şelaleye dönen daireyle ilgili akılalmaz gerçek ortaya çıktı! Meğer o dairede...

Aşırı yağış nedeniyle sel sularının girip, balkondan şelale gibi aktığı apartmanın eksi 1. katındaki 2 daireyle ilgili gerçek herkesi şaşırttı. İşte, şelaleye dönen o bina...

Ankara'da dün etkili olan sağanak yağmur cadde ve sokaklar göle döndü, birçok ev ve iş yerini su bastı. Yenimahalle ilçesi Şentepe Kayalar Mahallesi'ndeki Abı Hayat Turkuaz Konutları'nda 15 katlı apartmanı da su bastı.

selaleye-donen-daire-1.jpg

DEFALARCA SU BASTIĞI İÇİN DAİRE BOŞ BIRAKMIŞLAR

Yokuş aşağı akan sel suyu, yol kenarındaki apartmanın eksi 1. katındaki 2 dairenin pencerelerinden girip, diğer taraftaki balkonlardan çıktı. Balkonlardan şelale gibi akan sel suyu cep telefonu kameralarına yansıdı. Aynı daireleri daha önce de 2 kez su bastığı, bu yüzden boş olduğu öğrenildi.

selaleye-donen-daire-5.jpg

"EVİN İÇERİSİNİ YAPTIRSAK YİNE AYNISI OLUYOR"

Suyla dolan katın alt katında oturan 70 yaşındaki Sosun Kahraman, su baskını sırasında 5 kişi evde olduklarını ve balkondan boşalan suyun bir kısmının evlerine girdini söyledi. Kahraman, "Birden içeriye su girdi. Torunlarım 'Bizi dışarıya çıkarın' diye ağlamaya başladı, çok korktular. Ev su dolunca çocukları aldım yukarıya, dışarı çıktım. Ben eve geldiğimde her taraf su dolmuştu. Bu evi 3. sel basışı, artık bir çözüme kavuşmalı. Yetkililer önlem almalı, biz evin içerisini yaptırsak yine aynısı oluyor" dedi.

selaleye-donen-daire-6.jpg

DAİRENİN PENCERESİ KOTTAN YARIM METRE AŞAĞIDA

Binada oturan Ahmet Eroğlu ise, "Burayı 3. kez su basıyor. Buradaki olay tamamen sokağın kavisli olup, içerisinin su dolmasından kaynaklanıyor. Altyapı, mazgalları kaldırmadığı için bütün su bu sokağa doluyor. Sonra binanın içerisine doluyor. Su alan dairenin penceresi de kottan yarım metre aşağıda. Binaya ait bir daire. Can kaybı olmaması için o daire boş duruyor" dedi.

selaleye-donen-daire-2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN