Selvi Kılıçdaroğlu: Çocuklar için mutlu bir geleceği el ele kuracağız

Selvi Kılıçdaroğlu: Çocuklar için mutlu bir geleceği el ele kuracağız

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu 'Beslenme Saati' uygulamasını tanıtmak için gittiği Kırklareli'de yaptığı paylaşımda "Kadınların ve çocukların büyük dertleri var. Her fırsatta, kadınlara ve çocuklara sorunların çözümsüz olmadığını anlatıyorum. Çocuklar için mutlu bir geleceği el ele kuracağız" ifadelerini kaydetti.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediyesi'nin hayata geçirdiği 'Türkiye Beslenme Saati' uygulamasını anlatmak üzere gittiği Kırklareli'de kadınlar ve çocuklarla bir araya geldi.

ft1v7jzwwaqlp6z

Selvi Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında, bugünkü ziyaretlerinde çekilen fotoğraflarla birlikte şu paylaşımı yaptı:

'DERTLER BÜYÜK AMA ÇÖZÜMSÜZ DEĞİL'

Kadınların ve çocukların büyük dertleri var. Ama hepsi, adil bir devletin kolayca çözebileceği sorunlar. Bugün Kırklareli Kaynarca’daydım.

ft1v7jzx0aeoedr

Her fırsatta, kadınlara ve çocuklara sorunların çözümsüz olmadığını anlatıyorum. Çocuklar için mutlu bir geleceği el ele kuracağız.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN