Selvi Kılıçdaroğlu: Çocuklar için mutlu bir geleceği el ele kuracağız

Selvi Kılıçdaroğlu: Çocuklar için mutlu bir geleceği el ele kuracağız

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu 'Beslenme Saati' uygulamasını tanıtmak için gittiği Kırklareli'de yaptığı paylaşımda "Kadınların ve çocukların büyük dertleri var. Her fırsatta, kadınlara ve çocuklara sorunların çözümsüz olmadığını anlatıyorum. Çocuklar için mutlu bir geleceği el ele kuracağız" ifadelerini kaydetti.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediyesi'nin hayata geçirdiği 'Türkiye Beslenme Saati' uygulamasını anlatmak üzere gittiği Kırklareli'de kadınlar ve çocuklarla bir araya geldi.

ft1v7jzwwaqlp6z.jpg

Selvi Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında, bugünkü ziyaretlerinde çekilen fotoğraflarla birlikte şu paylaşımı yaptı:

'DERTLER BÜYÜK AMA ÇÖZÜMSÜZ DEĞİL'

Kadınların ve çocukların büyük dertleri var. Ama hepsi, adil bir devletin kolayca çözebileceği sorunlar. Bugün Kırklareli Kaynarca’daydım.

ft1v7jzx0aeoedr.jpg

Her fırsatta, kadınlara ve çocuklara sorunların çözümsüz olmadığını anlatıyorum. Çocuklar için mutlu bir geleceği el ele kuracağız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN