Serseri mayın taş üstünde taş bırakmayacak! Türkiye'nin o bölgesinde kasırga alarmı... 26 Eylül'e kadar uyku yok

Serseri mayın taş üstünde taş bırakmayacak! Türkiye'nin o bölgesinde kasırga alarmı... 26 Eylül'e kadar uyku yok

Akdeniz bölgesi, geçtiğimiz günlerde Libya'yı etkisi altına alan kasırganın tekrar tehlikesi altında olabilir. Ünlü meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bölgedeki vatandaşları uyardı...

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, geçtiğimiz günlerde Libya'yı vuran kasırganın, atmosferik koşullar nedeniyle rotasını değiştirerek tekrar Akdeniz bölgesindeki ülkeleri hedef alabileceği uyarısında bulundu. Özellikle Adana, Hatay, Mersin ve Antalya gibi Akdeniz illerimizde alarm durumu söz konusu.

"PİMİ ÇEKİLMİŞ BOMBA GİBİ"

Uzmanın dikkat çektiği bir diğer önemli nokta ise kasırganın hareket yönünün tam olarak öngörülememesi. Ökten, "Akdeniz'de kasırga ihtimali devam ediyor. 26 Eylül civarı. Bu kasırga nereyi vurur bilinmiyor..." şeklindeki ifadeleriyle bu durumun ciddiyetini vurguladı.

2-008.jpg

VATANDAŞLARA ÖNERİLER

Meteoroloji uzmanlarının bu tür uyarılarına dikkat edilmesi gerektiği, olası bir kasırga tehlikesinde can ve mal güvenliği için önceden tedbir alınmasının önemi vurgulanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN