Ses getiren ortak aday videosu: Birileri var

Millet İttifakı'nın ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dün sosyal medyada en fazla konuşulan isim oldu. CHP'nin hazırladığı, fonda ünlü sanatçı Şebnem Ferah'ın 'birileri var' isimli şarkısının yer aldığı video kısa sürede çokça paylaşıldı. Ayrıca videoda Kılıçdaroğlu'nun çok ses getiren "Ben Kemal, geliyorum" konuşmasına da yer verildi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı olarak duyuruldu. Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde 6 liderin toplantısı sonrası Saadet Partisi Genel Merkezi önünde toplanan kitlenin karşısına çıkan liderler adına konuşmayı ev sahibi Temel Karamollaoğlu yaptı. Daha sonra söz alan Kılıçdaroğlu, altı liderin de cumhurbaşkanı yardımcısı olacaklarını açıkladı.

Buradaki konuşmanın ardından CHP Genel Merkezi önüne giden Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'la birlikte halka seslendi. Kılıçdaroğlu konuşurken cumhurbaşkanı yardımcısı olacaklarına dair maddenin ortak metne eklendiği iki başkan ortak adayın yanında durdu.

Bütün bunlar yaşanırken sosyal medyada da Millet İttifakı ve Kılıçdaroğlu en fazla konuşulan konu oldu. Tarihi anlara dair fotoğraflar paylaşılırken CHP'nin hazırladığı bir video da kısa sürede en fazla yayılan paylaşımlardan oldu.

O paylaşımda Kılıçdaroğlu'nun "Ben Kemal, geliyorum" sözleri yer alırken fonda da ünlü sanatçı Şebnem Ferah'ın 'birileri var' isimli şarkısı bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN