Sevgililer Günü cepleri yakacak! Bir buket almak isteyenler 1000 lirayı toslayacak! Tanesi 100 lira

Sevgililer Günü cepleri yakacak! Bir buket almak isteyenler 1000 lirayı toslayacak! Tanesi 100 lira

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor, gül fiyatları cepleri yapacak! Sevgilisine bir buket almak isteyen 1000 lirayı toslayacak! Gülün tane fiyatı 100 liraya ulaşıyor...

Bursa'nın Erenler ilçesinde Sevgililer Günü'ne bir hafta kala çiçekçiler, hazırlıklarını tamamlayarak çeşitli çiçek ve konseptleri sunmaya başladı. Bu özel gün için en çok tercih edilen çiçeklerden biri olan canlı güllerin tanesi, 70 ila 100 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunulacak. Yapay güller ise 30 liradan alıcılara sunulacak.

Geçen yıl yaşanan depremin ardından buruk geçen Sevgililer Günü'nün bu yıl daha umutlu geçmesi bekleniyor. Çiçekçiler, özellikle canlı güllerin yanı sıra beyaz, sarı ve pembe kasımpatılar gibi çeşitli çiçekleri de tezgahlarında bulundurarak müşterilere geniş bir seçenek sunuyor.

TANESİ 100 LİRA, BUKETİ 1000 LİRA

gul-fiyati-1.jpg

Sevgililer Günü için çiçek almak isteyenlerin bütçelerine uygun seçenekler sunan çiçekçi Mesut Tok, "Canlı gülün tanesi 70 ila 100 lira arasında değişiyor. Ama yapay kırmızı gülün tanesi 30 lira. Sevgilisine çiçek almak isteyen bir arkadaş 1000 lirasını gözden çıkarması lazım, 1000 liranın altına bir şey çıkmıyor. Gülün tanesi 100 lira, 10 tane gülden bile buket olmuyor. Ama biz güllerin aralarına cipso denilen çiçeklerden koyuyoruz, okaliptuslarla, yeşilliklerle şenlendiriyoruz, bir şekilde bukete benzetmeye çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

ÇİÇEK ALMAYI UNUTAN YANDI

gul-fiyati-2.jpg

Sevgililer Günü'nü unutanların ise ertesi gün çiçekçilere akın ettiğini belirten Tok, unutanların ertesi gün alacakları çiçeklerin iki kat daha pahalı olduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN