Sevgililer günü öncesi Doğu Ekspresi hayali suya düştü! Bilet fiyatları çiftleri rüyadan uyandırdı… Fiyatları gören şok oluyor

Sevgililer günü öncesi Doğu Ekspresi hayali suya düştü! Bilet fiyatları çiftleri rüyadan uyandırdı… Fiyatları gören şok oluyor

Oldukça büyük bir ilgi gören Doğu Ekspresi, sevgililer gününe sayılı günler kala çiftlerin yapmak istediği aktiviteler arasında yer alırken bilet fiyatları hayalleri suya düşürdü. Bilet fiyatlarını görenler rüyadan uyandı ve fiyatlar karşısında şaşkına döndü.

Türkiye'nin neredeyse her bir yerinden ilgi gören Doğu Ekspresi, bu sene de tur operatörleri vasıtasıyla aylar öncesinden rezerve ettiriliyor. Neredeyse 30 saat süren tren yolculuğu ile farklı bir deneyimi yaşayan insanlar hem farklı kültürleri görüyor hem derin tarihin içinden geçiyor hem de yavaş bir yolculukla anın tadını çıkarıyor. Günboyu’nda yer alan habere göre, lakin son zamlarla beraber bu keyifli saatlere olan ilgi düşecek gibi duruyor.

yeni-proje-11.jpg

ANKARA’DAN BAŞLAYIP KARS’TA SONA ERİYOR

Doğu Ekspresi, Ankara'dan başlayarak Kars’ta son buluyor. Neredeyse 30 saat boyunca kara tren ile yapılan bu yolculuk kişilere benzersiz bir deneyim sunarken özellikle de kış mevsiminin ciddi derecede hissedildiği, etrafın bembeyaz bir örtüyle kaplı olduğu yerlerden geçerken resmen bir masalın içerisinde kayboluyor.

yeni-proje-12.jpg

Birçok kişi genellikle erken planlama ile aylar öncesinden rezervasyon yaptırıyor. Bu sayede hem vagon tipi seçme hem de yer garantileme imkanları oluşuyor. Lakin son dakika karar verenler için bu durum daha zorlu olabiliyor.

yeni-proje-13.jpg

SON 2 YILDA YÜZDE 823 ZAM

Doğu Ekspresi, son 2 sene içerisinde yüzde 823 oranında zam aldı ve bilet fiyatları yeni sezonda 6 bin liraya kadar çıktı. Lakin son olarak asgari ücrete zam gelmesiyle beraber bilet fiyatları da zamlandı. Şu an için Doğu Ekspresi bilet fiyatları kişi başı 10 bin liradan başlıyor. Söz konusu bu fiyatlar 2020 senesinde 400 liraydı.

yeni-proje-14.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN