SGK'dan staj ve çıraklık mağdurları hakkında açıklama: EYT toplantısı yapıldı mı?

SGK'dan staj ve çıraklık mağdurları hakkında açıklama: EYT toplantısı yapıldı mı?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'dan staj ve çıraklık mağdurları hakkında açıklama geldi! EYT toplantısı yapıldı mı? SGK, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

NESİBE GÖVEN ATALAY

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), son günlerde bazı basın yayın organlarında ve internet sitelerinde "SGK'da Staj ve Çıraklık Mağdurları için EYT Toplantısı Yapıldı" başlığıyla çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, bu haberlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığı ve SGK'da bu gündemle herhangi bir toplantı yapılmadığı belirtildi.

SGK'NIN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE

SGK, malulen emeklilik listesini güncelledi! Bu listedeki herhangi bir hastalığı olan hemen emeklilik dilekçesini yazsın! - Nokta Gazetesi

"Bazı basın yayın organları, sosyal medya hesapları ve internet sitelerinde yer alan 'SGK'da Staj ve Çıraklık Mağdurları için EYT Toplantısı Yapıldı' başlıklı haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Sosyal Güvenlik Kurumumuzda bu gündemle herhangi bir toplantı yapılmamıştır."

STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARI NE YAPMALI?

Bakan Bilgin 'kapsama dahil edilmeyecekler' demişti! Staj mağdurlarından Bakanlığa yeni rapor: 'SGK başlangıcı kabul edilsin…' - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Staj ve çıraklık mağdurları, EYT düzenlemesinde kendileriyle ilgili bir gelişme olup olmadığını takip etmek için SGK'nın resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını kontrol edebilirler. Ayrıca, SGK'nın ALO 170 hattını arayarak da bilgi alabiliirler.

EYT DÜZENLEMESİ HAKKINDA

Uzmanından açıklama: EYT'lilerin tamamına maaş ne zaman bağlanır? - Ekonomi Haberleri

EYT düzenlemesi, 8 Eylül 1999 öncesi sigorta girişi olan ve emeklilik için gerekli prim ve yıl şartlarını tamamlayan kişilerin emekli olabilmelerini sağlıyor. Düzenlemeyle birlikte yaklaşık 2.5 milyon kişinin emekli olması bekleniyor.

STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARI EYT'YE DAHİL OLACAK MI?

EYT açıklandı mı, oylandı mı? Meclis toplantısı bitti mi, saat kaçta bitecek?

Staj ve çıraklık mağdurlarının EYT düzenlemesine dahil olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı. Bu konuda hükümetten bir açıklama yapılmadı.

RESMİ SAYFAYI TAKİP EDİN

SGK gelen evrak dosyasına kaldırılmış ne demek?

SGK'nın açıklamasına göre, staj ve çıraklık mağdurları için EYT toplantısı yapılmadı. Bu konudaki gelişmeleri takip etmek için SGK'nın resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını kontrol edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN