Şile Belediyesi'nin başkan vekili belli oldu

Şile Belediyesi'nin başkan vekili belli oldu

Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın tutuklanıp görevden uzaklaştırılmasının ardından başkanvekilliği için yapılan seçim sonuçlandı. CHP’nin adayı Sacit Terzi, yapılan dördüncü tur oylamada yeterli çoğunluğu sağlayarak Şile Belediyesi’nin yeni başkanvekili oldu.

Tutuklanan Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın yerine geçici olarak görev yapacak başkanvekili, yapılan seçimle belirlendi.

Birinci, ikinci ve üçüncü turda salt çoğunluk sağlamaması nedeniyle oylama dördüncü kez yapıldı.

Seçimde CHP Grubu Sacit Terzi'yi aday gösterirken, Cumhur İttifakı’nın adayı ise Kaya Kocaman oldu.

Şile Belediyesi'nin başkanvekili CHP'li Sacit Terzi oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN