Simpsonlar yine hedefi 12'den vurdu! Donald Trump'ın o sahnesi gerçek oldu: Sosyal medya karıştı!

Simpsonlar yine hedefi 12'den vurdu! Donald Trump'ın o sahnesi gerçek oldu: Sosyal medya karıştı!

Geleceği tahmin edebilen çizgi film desem aklınıza ilk ne gelir? Tabi ki de Simpsonlar (The Simpsons) gelir. Geleceği tahmin etme konusundaki esrarengiz becerileri ile herkesi şoke eden Simpsonlar yine hedefi tam 12'den vurdu. Sosyal medya bu görüntüyü konuşuyor. Donald Trump'ın o sahnesi gerçek oldu! Bu kadar şeyi nasıl biliyorlar? Görünce küçük dilinizi yutacaksınız.

Geleceği gören çizgi film olarak hafızalara kazınan Simpsonlar, yine esrarengiz özelliğini konuşturdu. Birçok sahnesi ile gündeme düşen Simpsonlar, daha önce Kahramanmaraş depremi, ekonomik kriz gibi çoğu şeyi bilmişlerdi. Bu sefer ise hedefi tam 12'den vurdular. Sosyal medya bu kare ile çalkalanıyor. Donald Trump'ın o sahnesi gerçek oldu! Görenler gözlerine inanamıyor.

yeni-jhjhjh.jpg

KAHİN SİMPSONLAR YİNE İŞ BAŞINDA

Yakın gelecekteki olayları tahmin eden ve sık sık teorisyenler tarafından gündeme taşınan Simpsonlar, Disney’in Fox’u satın alması, Trump’ın başkanlığı, Kamala Harris’in başkanlığı, Kolomb heykelinin başının kesilmesi, akıllı saatler, ebola virüsü, koronavirüsü, eski Beatles mektubu, 11 Eylül Saldırıları ve Lady Gaga’nın Super Bowl’da havaya uçması,Greta Thunberg’in ikonik iklim değişikliği konuşması ve Game Of Thrones’un dönüşüne kadar pek çok olayı öngörmeyi başardı. Son olay ise herkesin aklını başından aldı.

hghghghg-45.jpg

BU SEFER HEDEFİ TAM 12'DEN VURDULAR

Twitter’da ‘heathen_king’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi 5. sezonun 14. bölümü olan “Lisa Malibu Stacy'ye Karşı” bölümünde Donald Trump’ın davasının önceden tahmin edildiğini söyledi. Sosyal medya kullanıcısı ilk olarak 17 Şubat 1994 yılında yayınlanan bölümde haber spikeri Kent Brockman'ın yeni Malibu Stacy bebeğinin piyasaya sürülmesiyle ilgili uzun bir raporu anlardan bir fotoğraf paylaştı.

ghhgghhg-7.jpg

DONALD TRUMP SAHNESİ GERÇEK OLDU!

Sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken bölümün sonrasında Donald Trump’ın mahkeme karşısına çıktığı 4 Nisan 2023 tarihinde Barbie filminin fragmanın yayınlaması kehanet iddialarını güçlendirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN