Sinan Oğan 'plana sadık kalanlar' dedi ilk açıklamayı yaptı: Seçmen istikrar yönünde oy kullandı

Sinan Oğan 'plana sadık kalanlar' dedi ilk açıklamayı yaptı: Seçmen istikrar yönünde oy kullandı

Erdoğan'a ikinci turda destek veren Sinan Oğan sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Sinan Oğan 'istikrar' mesajı vererek, "Seçmenimiz bu oylar Sinan Oğan’a verilmedi diyenlerin heveslerini kursağında bırakmış, bize güvenmiş ve önemli ölçüde bizim olduğumuz yeri seçmiştir.Seçmen istikrar yönünde oy kullandı" ifadelerine yer verdi.

Türkiye, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda cumhurbaşkanını belirlemek için sandık başına gitti. Bugün 17.00 itibariyle oy kullanma süreci bitti. Saat 21.15 itibariyle ise resmi olmayan sonuçlara göre liderlerden mesaj geldi. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin tamamlandığını belirten ve seçimlerin ikinci turunda Erdoğan'a destek veren Sinan Oğan'dan ise istikrar mesajı geldi. Sinan Oğan yaptığı açıklamada, 'plana sadık kal' şeklinde mesaj atarak seçmenlerine seslendi.

'PLANA SADIK KAL'

İlk turda cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:Cumhurbaşkanlığı seçim süreci tamamlanmıştır. Bu sonuca göre ilk turda bizden desteğini esirgemeyen seçmenimiz ikinci turda da önemli ölçüde desteğini devam ettirmiş ve Türkiye’nin istikrarı yönünde oyunu kullamıştır.

Seçmenimiz bu oylar Sinan Oğan’a verilmedi diyenlerin heveslerini kursağında bırakmış, bize güvenmiş ve önemli ölçüde bizim olduğumuz yeri seçmiştir. Buradan PLANA SADIK KALan tüm vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Artık yeni bir dönem başlıyor, Kazanan Türk milliyetçileri, Atatürkçüler, Türk milleti ve Türk dünyası, kaybeden linç kültürü ile terör iltisaklı partiler ve onlara güvenenler olmuştur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN