Sınavsız kamuya yerleşmek isteyenlere gün doğdu! DSİ sınavsız mülakatsız personel alımı yapacak! Son gün 31 Mayıs

Sınavsız kamuya yerleşmek isteyenlere gün doğdu! DSİ sınavsız mülakatsız personel alımı yapacak! Son gün 31 Mayıs

İş arayışında olan binlerce vatandaş kamu kurumları tarafından yayınlanan ilanlara ilgi gösteriyor. Birçok kurum personel alımına devam ederken DSİ sınavsız personel alımı yapılacağını duyurdu. Personel alımları içinde detaylar araştırılmaya devam ediyor. İşte DSİ personel başvuru detayları…

Son yıllarda yaşanan ekonomik sıkıntılar vatandaşları zor durumda bırakıyor. Özel sektörün yanı sıra devlet kurumlarında iş arayan binlerce kişi internet üzerinden araştırmalarına devam etmektedir. Özellikle İŞKUR üzerinden yayınlanan kamu ilanları en çok araştırılan ilanlar arasında yer alıyor. Yapılan açıklama kapsamında Devlet Su İşleri bünyesinde taşra ve merkez bölge olmak üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte DSİ personel başvuru detayları…


PERSONEL ALIMLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

İlan detaylarına göre Devlet Su İşleri bünyesinde yapılacak personel alımlarının 31 Mayıs 2023 tarihinde sona ereceği belirtildi. Adaylardan KPSS sınav şartı istenmediği belirtilirken mülakat yapılmayacağının da altı çizildi.

dsi-alimlari-001.jpg

DSİ PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU

Milyonlarca vatandaş devlet kadrosuna yerleşmek için güncel ilanları yakından takip ediyor. Son dönemde en çok personel alımı yapan kurumlar arasında yer alan devlet su işleri güncel ilan detaylarını paylaştı. Başvuruda bulunacak adaylardan istenen şartlar şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • 18 yaşını doldurmuş olması,
  • 2527 ve 657 sayılı kanunlar içerisinde yer alan tüm şartları sağlaması,
  • Daha önce herhangi bir suç nedeniyle ceza almamış olması,
  • Kamu haklarından mahrum olmaması,
  • Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması,
  • Sürekli işçi konumunda çalışıyor olmaması,
  • Güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması,
  • Kurum bünyesinde verilen işlerin yapılmasına engel olabilecek herhangi bir durumunun bulunmaması,

Yayınlanan ilan kapsamında adayların 4 ay gibi bir süre içerisinde denemeye tabi tutulacağı belirtildi. İlan detaylarını öğrenmek isteyen adaylar İŞKUR'un ya da DSİ'nin resmi internet sitesi üzerinden detayları öğrenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN