Şirinler Çetesi'ne operasyon: Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı

Şirinler Çetesi'ne operasyon: Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı

Adana merkezli 4 ilde 'Şirinler Çetesi' olarak bilinen suç örgütüne operasyon düzenlendi. 43 adrese düzenlenen eş zamanlı baskınlarda 39 kişi gözaltına alındı.

Kamuoyunda 'Şirinler Çetesi' olarak bilinen suç örgütüne peş peşe baskınlar yapıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Adana İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince liderliğini A.A.'nın yaptığı ve kamuoyunda 'Şirinler Çetesi' olarak bilinen çıkar amaçlı silahlı suç örgütüne operasyon düzenledi.

02.jpg

43 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN

'Örgüt kurma ve yönetme', 'kasten adam öldürme', 'yağma', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'tehdit', 'darp', 'kasten yaralama' ve 'iş yeri kurşunlama' gibi suçları işledikleri tespit edilen örgüte yönelik Adana merkezli olmak üzere Antalya, Mersin ve Ankara'da 43 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı.

03.jpg

39 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda 39 kişi gözaltına alındı, 10 tabanca ve tabancalara ait çok sayıda mermi, 16 av tüfeği, nakit para, çok sayıda senet ve doküman, 5 sinyal kesici cihaz, telsiz ve şarj cihazı, kılıç ve bıçaklar ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN