Şirinler Çetesi'ne operasyon: Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı

Şirinler Çetesi'ne operasyon: Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı

Adana merkezli 4 ilde 'Şirinler Çetesi' olarak bilinen suç örgütüne operasyon düzenlendi. 43 adrese düzenlenen eş zamanlı baskınlarda 39 kişi gözaltına alındı.

Kamuoyunda 'Şirinler Çetesi' olarak bilinen suç örgütüne peş peşe baskınlar yapıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Adana İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince liderliğini A.A.'nın yaptığı ve kamuoyunda 'Şirinler Çetesi' olarak bilinen çıkar amaçlı silahlı suç örgütüne operasyon düzenledi.

02

43 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN

'Örgüt kurma ve yönetme', 'kasten adam öldürme', 'yağma', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'tehdit', 'darp', 'kasten yaralama' ve 'iş yeri kurşunlama' gibi suçları işledikleri tespit edilen örgüte yönelik Adana merkezli olmak üzere Antalya, Mersin ve Ankara'da 43 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı.

03

39 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda 39 kişi gözaltına alındı, 10 tabanca ve tabancalara ait çok sayıda mermi, 16 av tüfeği, nakit para, çok sayıda senet ve doküman, 5 sinyal kesici cihaz, telsiz ve şarj cihazı, kılıç ve bıçaklar ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN