Sırp çete liderinin bahçesindeki kazıda yeni gelişme! Emniyet açıkladı: Ceset var mı?

Sırp çete liderinin bahçesindeki kazıda yeni gelişme! Emniyet açıkladı: Ceset var mı?

Interpol’ün kırmızı bültenle aradığı Sırp çete lideri Zeljko Bojanic, Sarıyer’deki bir villada yakalandı. Polis ekipleri, aldıkları ihbar üzerine villanın bahçesinde kazı yaparken, çalışma sırasında üç kadın cesedi bulunduğu iddiası sosyal medyada yankı uyandırdı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden iddiaya ilişkin açıklama geldi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Interpol’ün kırmızı bültenle aradığı ve adı uyuşturucu kaçakçılığına karışan Sırp çete lideri Zeljko Bojanic’in, 2 Kasım günü kaldığı villanın bahçesine bir şey gömdüğü yönünde ihbar aldı.

İhbarın ardından harekete geçen ekipler, Sarıyer ilçesi Zekeriyaköy Mahallesi’nde bulunan adreste çalışma başlattı. Polis ekipleri kepçelerle villanın bahçesinde kazı çalışması yaptı.

'ÜÇ KADIN CESEDİ BULUNDU' İDDİASI

Olaya ilişkin konuşan gazeteci Fatih Altaylı, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

"Yer İstanbul’da Sarıyer'deki Ormanada sitesi. Bir evin bahçesi 3 gündür emniyet güçleri tarafından kazılıyor. 2014’ten beri burada mukim bir Sırp mafya liderinin bahçesi. İddiaya göre mafya lideri gözaltında. Kazıda üç kadın cesedi bulunmuş. Uyuşturucu kuryesi oldukları iddiası var. Ormanada’daki komşuları adamı Boris diye tanıyorlar ve çok efendi bir adamdı diye şaşkınlar."

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA

Çalışmanın sonunda Zeljko Bojanic yakalanırken, İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada, kazıda herhangi bir bulguya rastlanılmadığını açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN