Sırrı Süreyya Önder'den İzmir için adaylık açıklaması

Sırrı Süreyya Önder'den İzmir için adaylık açıklaması

DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, İzmir için adaylık iddiaları ile ilgili açıklamada bulundu. Önder, "Buna partimiz karar verir. Şimdilik söyleyecek başka bir şeyim yok" dedi.

31 Mart'taki yerel seçimlere haftalar kala siyasi partilerin çalışmaları hızlandı. Ankara'da aday çıkaracaklarını açıklayan DEM Parti'nin İstanbul ve İzmir için aday çıkarıp çıkarmaması henüz netleşmedi.

Son olarak da DEM Parti'nin İzmir için Beritan Güneş Altın ile Sırrı Süreyya Önder’i aday göstereceği iddia edildi. Yeniçağ'dan Tolga Şahin'in haberine göre, Önder, "Buna partimiz karar verir. Şimdilik söyleyecek başka bir şeyim yok" dedi.

2014 yerel seçimlerinde HDP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Sırrı Süreyya Önder, 412 bin 875 oy almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN