Siyasetçilerden 23 Nisan mesajları: Halkın çocukları egemen olacak

Siyasetçilerden 23 Nisan mesajları: Halkın çocukları egemen olacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi bugün 103. yaşını kutluyor. Bakanlar ve siyasiler sabah saatlerinde Anıtkabir'deki törene katılarak Atatürk mozolesine çelenk bıraktı.

Siyasetçiler saha sonra sosyal medya hesaplarından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter'dan videolu bir paylaşımla 23 Nisan'ı kutladı. Akşener, "Milletimiz, bir kez daha kendi iradesine sahip çıkacak ve hep birlikte tarih yazacak!" dedi

HDP eski eş başkanı Selahattin Demirtaş ise yaptığı paylaşımda "Yeni Parlamento'nun aynı ruhla, ayırımsız çalışarak ülkenin tüm sorunlarına çözüm üreteceği inancıyla 23 Nisan kutlu olsun" şeklinde not düştü.

PARLEMENTER SİSTEM VURGUSU

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise, "14 Mayıs'tan sonra Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ile çok daha güçlü bir Meclise kavuşacağız" sözleriyle 23 Nisan'ı kutladı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yaptığı paylaşımla "Çocuklarımız için "bayram" edecek, hayal kurdukları, doydukları, güldükleri yarınlar gelecek” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaptığı videolu paylaşımla "Ankara ne yaşarsa yaşasın, sonsuza dek Cumhuriyet’in öz evladı, Atatürk’ün ebedi evi kalır" şeklinde yazdı.

İMAMOĞLU TAKSİM'DE ÇELENK BIRAKTI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Taksim'de çelenk törenine katılarak 23 Nisan'ı kutladı.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ise Twitter üzerinde "Bu azim ve kararlılıkla çocuklarımızın geleceği için yüzyıllar boyu bu topraklarda gülecek, sarılacak ve acılara göğüs gereceğiz" paylaşımı yaptı.

'HALKIN ÇOCUKLARI EGEMEN OLACAK'

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu da Twitter'dan "Bu çocuklar egemen olacak, evet halkın çocukları egemen olacak! Zalimler, vicdansızlar, merhametsizler, hissizler değil..." paylaşımı yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer “Cumhuriyetin ikinci yüzyılını, ışığınızla siz aydınlatacaksınız sevgili çocuklar” paylaşımı ile 23 Nisan’ı kutladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise “Gazi Meclis'imizin kuruluşunun 103. yıl dönümünü ve #23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum” şeklinde paylaşım yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN