Siyasilerden 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları:Kadınlar kazanacak!

Siyasilerden 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları:Kadınlar kazanacak!

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü sosyal medya hesaplarından kutlayan siyasiler 'eşitlik mesajları' verdi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 'Kadınlar kazanacak' paylaşımı yaparken DP lideri Uysal "İyi hâl"e bakılmadan kararların verildiği, ellerin kalkmadan durdurulabildiği bir Türkiye hayal ediyoruz. Kavuşacağız! Kadınlar günü de kutlu olacak!" ifadelerini kaydetti.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sosyal medya hesaplarından eşitlik ve adalet mesajlarıyla kutlandı. Siyasi parti liderleri ve siyasetçiler de kadın haklarının önemine vurgu yapan mesajlar paylaştı. İşte siyasilerin kadınlar günü mesajları...

Kemal Kılıçdaroğlu: Gelecek sene 8 Mart, meydanlarda coşkuyla kutlanacak. Kadınlar kazanacak. Tüm kadınların 8 Mart Emekçi Kadınlar Gününü kutlarım.

Ahmet Davutoğlu: 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde aklımızda, yüreğimizde depremzede kardeşlerimiz var. Tüm depremzede kadınlarımızı ve bölgeye yardıma koşan kadın kahramanlarımızı saygıyla selamlıyorum. Dayan sen Anadolu'sun. Geleceğin umudusun.

Ali Babacan: Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. İnanıyorum ki ülkemiz çok yakında mutlu kadınların ülkesi olacak.

Gültekin Uysal: Kadınların sokakta arkalarına bakmadan yürüyebildiği, erkeklerin eline bakmadan yaşayabildiği, "kota"lara bakılmaksızın temsil kabiliyetine erişebildiği, "iyi hâl"e bakılmadan kararların verildiği, ellerin kalkmadan durdurulabildiği bir Türkiye hayal ediyoruz. Kavuşacağız! Kadınlar günü de kutlu olacak! #8martdunyakadinlargunu

Temel Karamollaoğlu: Şiddetin olmadığı ve emeğin karşılığının eksiksiz alındığı bir dünya temennisiyle; akıl, vicdan, şefkat ve sevgileri ile bulundukları her yeri güzelleştiren, daha yaşanabilir kılan merhametin ve fedakarlığın timsali tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.

Muharrem İnce: Başta şehit yakını ve şiddet mağduru kadınlarımız olmak üzere; tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun. Bu düzeni kadınlarla birlikte değiştireceğimize dair olan inancım tam.

Erkan Baş: Türkiye yıllardır hüküm süren karanlığı yırtacak ve güneşli günlere kavuşacaksa bu en çok kadınların mücadelesi sayesinde olacak. Ülkemizin gerçek ana muhalefet gücü olan kadınların mücadelesinden öğrenmeye devam edeceğiz. 8 Mart Kutlu Olsun. #8M23

Mansur Yavaş: Asla yıkılmayan değerlerimizin ışığında, kadın erkek yan yana umutlu bir geleceğe doğru yürüyoruz. Buruğuz ama asla umutsuz değiliz. Umuda birlikte yürüyeceğiz. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.

Ekrem İmamoğlu: İBB’nin kadınları depremzede kadınların yanında. #8MartDünyaEmekçiKadınlarGünü



Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN