Siyasilerden şehit ailelerine başsağlığı mesajı

Siyasilerden şehit ailelerine başsağlığı mesajı

Pençe-Kilit bölgesinde yapılan operasyonlara bir yenisi eklenirken Bakanlık acı haberi paylaştı. Terör örgütlerinin açtığı taciz ateş sonucu şehit olanların aile ocaklarına haber giderken, siyasilerden de başsağlığı mesajı geldi.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer, Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale, Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir ve Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ şehit oldu. Siyasilerden ise şehit ailelerine başsağlığı mesajları geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!" dedi.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, "Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimiz Mahmut Üçdağ ve Özkan Lale'ye Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun…" şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu, "Milletimizin Başı Sağ Olsun. Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit olan kahraman askerlerimiz Fatih Uğur Altınbaş, Kemal Özek ile Uğur Özdemir’e Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı dilerim. Ruhları şad mekânları cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu "Pençe-Kilit Harekâtı operasyon bölgesinde şehit olan kahraman askerlerimiz Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş ve İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’e Allah'tan rahmet, ailelerine ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifalar diliyorum." şeklinde konuştu.

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan, "Irak'ta çıkan çatışmada şehit olan Teğmen Fatih Uğur Altınbaş'a ve Uzman Çavuş Kemal Özek’e Allah'tan rahmet, aileleri ve yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN