Sokak röportajında baba ile oğulun sürpriz seçim atışması

Youtube'da yayınlanan ve sosyal medyada çokça paylaşılan bir sokak röpotajında baba ile oğul arasında geçen 'seçim' diyaloğu izleyenleri güldürdü. Gencin röportajın sonunda söylediği sözler ise şaşkına çevirdi.

Online video içerik platformu YouTube'da yayınlanan bir sokak röportajında ilginç anlar yaşandı. Bir genç ile babası arasında yaşanan diyalog izleyenleri güldürdü.

AK Parti seçmeni bir baba, YouTube’da sokak röportajı yapan Zeyrek TV’de yayınlanan görüntülerde hükümetin politikalarını övdü. "Seçimde oyunu kime verirsin?" sorusunu cevaplayan baba 'Tayyip Erdoğan'a vereceğim' diye cevaplayınca araya oğlu girerek, "Bu sefer hiçbir şey yapamayacak, yeni nesil geliyor diyoruz, genç nesil geliyor, Z kuşağı gümbür gümbür geliyor. Sadece böyle eski kafalar işte kazanacak diyor, ekonomi iyi diyor, cehalet mi diyeyim görememezlik mi diyeyim, anlatmak zor ne desek boş" şeklinde konuştu.

İŞTE İKİLİ ARASINDA GEÇEN O KONUŞMA

Muhabir: Seçim olsa kime oy verirsiniz?

Baba: Tayyip babaya. Çünkü adam yapıyor, çalışıyor.

Genç: Valla bu kez hiçbir şey yapamayacak.

Baba: Yapacak.

Genç: Z kuşağı diyoruz. Yeni nesil diyoruz. Onların hepsi gümbür gümbür geliyor. Sadece böyle eski kafalar böyle işte kazanacak diyor.

Muhabir: Ekonomiyi nasıl buluyorsunuz?

Baba: Ekonomi güzel süper.

Genç: Artık ona cehalet mi diyeyim, görememezlik mi diyeyim.

Baba: Ne alakası var?

Genç: Böyle insanların artık ikna etme gibi bir durum olmaz. Sen ne desen boş.

Muhabir: Tanış mısınız?

Genç: Babam kendisi.

Baba: Ya bırak

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN