4 ilde 'Mahzen' Operasyonu: 20 kişi yakalandı

4 ilde 'Mahzen' Operasyonu: 20 kişi yakalandı

Balıkesir merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak Jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-8” operasyonlarında elebaşılığını Agit Akan’ın yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu örgüt üyesi 20 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, suç örgütleri ve çetelerle mücadele mesajı vererek, son operasyonla ilgili bilgi verdi. Balıkesir merkezli 4 ilde jandarma tarafından düzenlenen eş zamanlı "Mahzen-8" Operasyonları'nın gerçekleştiğini bildiren Yerlikaya, aralarında elebaşı Agit Akan'ın da bulunduğu 20 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

SİLAH VE MÜHİMMAT TİCARETİ YAPIYORLARDI

Bakan Yerlikaya, şu bilgileri de verdi:

"Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde MASAK ve Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Balıkesir merkezli Adana, İstanbul ve İzmir'de faaliyet gösteren organize suç örgütü üyesi şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurarak, silah ve mühimmat ticareti yaptıkları tespit edildi."

Operasyonlar sonucu 21 ruhsatsız tabanca, 7 av tüfeği, muhtelif miktarda uyuşturucu maddeyle çok sayıda şarjör ve fişeğe el konulduğu bilgisini veren Yerlikaya, operasyonu gerçekleştiren güvenlik güçlerini tebrik etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN