Akdeniz beşik gibi sallanıyor

Akdeniz beşik gibi sallanıyor

Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı verilere göre, Akdeniz'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 13.46'da 3.6 büyüklüğünde ikinci bir deprem oldu. İkinci depremin derinliği ise 7.9 olarak hesaplandı.

Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ili etkiledi ve artçı sarsıntılar aylar geçmesine rağmen devam ediyor. Son olarak Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı verilere göre, Akdeniz'de 10.21'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 11.8 olarak ölçüldü.

Kandilli Rasathanesi Akdeniz'de 13.46'da ikinci bir deprem olduğunu duyurdu. Depremin büyüklüğü 3.6 derinliği ise 7.9 olarak hesaplandı.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD ise yaşanan depremin büyüklüğünü 3.7 olarak belirtti.

Kandilli Rasathanesi Akdeniz'de 3.6 büyüklüğünde yeni bir deprem olduğunu duyurdu. 13.46'da gerçekleşen depremin derinliği ise 7.9 olarak hesaplandı.

İKİNCİ DEPREM

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN