Bakan Koca’dan Sabancı çifti için açıklama: Ağır bir deniz kazası

Bakan Koca’dan Sabancı çifti için açıklama: Ağır bir deniz kazası

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yatlarıyla tatil yaptıkları sırada kayalıklara çarparak kaza yapan Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı çiftinin son durumu hakkında açıklama yaptı. Koca, "Sn. Ali Sabancı, eşi Sn. Vuslat Doğan Sabancı ile ağır bir deniz kazası geçirmiş, kazada yaralanan Ali Bey ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul'a sevk edilmiş; genel durumu iyi olan eşinin de ambulans uçakla İstanbul'a sevki planlanmıştır" dedi.

Yatlarıyla Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında tatilde olan iş insanı Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, akşam yemeği için botla restorana giderken kayalıklara çarptı. Yaralanan çifti, yakınlarından geçen teknedekiler fark etti. Teknedekilerin kurtardığı Sabancı çifti, adadaki hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından çift, Bodrum'a getirildi.

ALİ SABANCI ENTÜBE EDİLDİ

T24'ün aldığı bilgilere göre; botu kullanan Ali Sabancı'nın Bodrum'da yapılan ilk ameliyatta dalağı alındı. İlk müdahalede Ali Sabancı'da aort damarı zedelenmesi gözlendi. Ali Sabancı yoğun bakıma alınıp entübe edildi.

BOTTA ÇİFTİN ÇOCUKLARI DA VARMIŞ

Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı'ya kazadan kaynaklı "yüz travmaları" için de Bodrum'da ilk müdahalenin yapıldığı öğrenildi. Botta çiftin çocuklarının da bulunduğu, ama durumlarının iyi olduğu bildirildi.

BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA: AĞIR BİR DENİZ KAZASI

Sağlık Bakanı Koca yaptığı açıklamada, "İş dünyasının ileri gelen isimlerinden Sn. Ali Sabancı, eşi Sn. Vuslat Doğan Sabancı ile ağır bir deniz kazası geçirmiş, kazada yaralanan Ali Bey ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul'a sevk edilmiş; genel durumu iyi olan eşinin de ambulans uçakla İstanbul'a sevki planlanmıştır. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN