Beşiktaş’ta istinat duvarı çöktü, bina sakinleri mahsur kaldı

Beşiktaş’ta istinat duvarı çöktü, bina sakinleri mahsur kaldı

Beşiktaş Etiler’de yanında inşaat çalışması yürütülen bir binanın girişindeki istinat duvarı çöktü. Binada mahsur kalanlar, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Ekiplerin bölgedeki çalışmaları sürüyor.

Korkutan olay, saat 10.40 sıralarında Beşiktaş ilçesi Etiler semtinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir inşaat alanının bitişiğinde bulunan 4 katlı binanın girişindeki istinat duvarı henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Duvarın inşaat alanına doğru yıkılmasıyla binanın giriş merdivenleri de çöktü.

Yaşanan olayın ardından çevrede panik yaşanırken, ihbar üzerine bölgeye itfaiye, polis, sağlık ve belediye ekipleri sevk edildi. Binanın girişinin ve merdivenlerinin zarar görmesi nedeniyle içeride mahsur kalan iki kişi, itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

BİNADA HASAR TESPİT ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle binada mahsur kalanların kurtarılmasının ardından belediye ekipleri bölgede inceleme başlattı. Binadaki hasarın belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN