Kar uyarısı yapan İstanbul Valiliği'nden motokurye kararı

Kar uyarısı yapan İstanbul Valiliği'nden motokurye kararı

Meteoroloji ve AKOM'un ardından bir uyarı da İstanbul Valiliği'nden geldi. İstanbul'da karla karışık yağmur ve kar yağışı beklenirken Vali Ali Yerlikaya, "Saat 17'den itibaren zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım" uyarısında bulundu. Yerlikaya, motokuryelerin trafiğe çıkışına izin verilmeyeceğini de duyurdu.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, bu akşam İstanbul'da karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

AKOM'un da açıklama yaptığı megakentte sabah saatlerinde etkili olan fırtına sonrası açıklama yapan İBB Başkanı İmamoğlu, "Çok sert bir fırtına ve beraberinde kuvvetli bir kar yağışı bekleniyor. Baştan söyleyelim mümkün olduğu kadarıyla dışarıya çıkılmaması, mümkünse bir yolculuk yapılacaksa toplu taşımanın kullanılması önemlidir" uyarısında bulunarak, belediye olarak aldıkları tedbirleri anlattı.

VALİLİK SAAT VERDİ

Son uyarı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşları uyaran Yerlikaya şu ifadelere yer verdi:

"Gerekli tedbirlerimizi aldık. Lütfen 17.00'den itibaren zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım."

MOTOKURYE KARARI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kentte etkisini artırması beklenen fırtına, karla karışık yağmur ve kar yağışı nedeniyle saat 18.00'den itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışına izin verilmeyeceğini duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN