İstanbul'da bazı vapur seferleri iptal

İstanbul'da bazı vapur seferleri iptal

İstanbul'da kötü hava şartları nedeniyle Şehir Hatları'nın bazı hatlarında vapur seferleri iptal edilirken bazı seferlerde de gecikmelerin yaşanabileceği belirtildi. İşte iptal olan seferler...

İstanbul'da etkili olan rüzgar ve karla karışık yağmur nedeniyle Şehir Hatları'nın internet sitesinden yapılan açıklamada bazı seferlerin iptal olacağı ve bazı seferlerde de gecikme yaşanacağı belirtildi.

Çubuklu-İstinye (Arabalı) hattı, Maltepe-Adalar, Beşiktaş-Adalar, Üsküdar-Aşiyan, Beykoz-Sarıyer, Anadolu Kavağı-Rumeli Kavağı-Sarıyer ve Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu (Ring) hattı seferlerinin iptal edildiği, bazı seferlerde de gecikmelerin yaşanabildiği kaydedildi.

Anlık güncellenen iptal seferlerinin "https://sehirhatlari.istanbul/tr/iptal-seferler" sayfasından öğrenilebileceği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN