Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul için tarih verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul için tarih verdi

Çamlıca Kulesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kule ile görüntü kirliliği ortadan kalktı. Dünyada örnek teşkil edecek bir proje oldu" dedi. Erdoğan ayrıca Kanal İstanbul için haziran ayında temel atacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca Kulesi'nin açılışında konuştu. Erdoğan, burada ilk kez Kanal İstanbul için tarih vererek, "İnşallah haziran ayının sonunda filan Kanal İstanbul'u şehrimize kazandırmak üzere temeli atıyoruz" dedi.

"ÇEVRECİLİK LAFLA OLMUYOR"

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Kule ile görüntü kirliliği ortadan kalktı. Dünyada örnek teşkil edecek bir proje oldu. AK Parti çevreciliğin ispatını bugüne kadar yaptığı yatırımlarla ortaya koymuş bir partidir. Çevrecilik lafla olmuyor. Öyle lafla peynir gemisi yürümüyor.

aa-001.jpg

(Çamlıca Kulesi) Sadece ülkemizde değil tüm dünyada örnek teşkil edecek bu projeyi başarıyla hayata geçirmiş olduk.

Bu kule aynı zamanda İstanbul'un en yüksek yapısına da sahip oldu. 100 radyonun aynı anda yayın yapabileceği sayısal ve karasal yayını da birlikte verebilecektir. Böylesine önemli işlevlere sahip Çamlıca Kulesi inşasında emeği geçen tüm kurumlarımızı, yüklenici firmadan, mühendisinden işçisine herkesi tebrik ediyorum.

bb-001.jpg

Türkiye dünyanın en stratejik coğrafyasında kurulmuş bir ülke. Bu ülkede İstanbul tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de dikkatleri üzerinde toplamaktadır.

1366412.jpg

KANAL İSTANBUL İÇİN TARİH VERDİ

İstanbul her geçen yıl daha da güzelleşmektedir. Ayasofya'yı hamdolsun 1 yıl önce açtık. Ardından dün Taksim'de camiyi inşa edip açtık. İnşallah haziran ayının sonunda filan Kanal İstanbul'u şehrimize kazandırmak üzere temeli atıyoruz.

1365984.jpg

"RAHATSIZ OLANLAR VAR AMA BUNA HAZIR OLSUNLAR"

Rahatsız olanlar var ama buna hazır olsunlar. Kanal İstanbul'u İstanbul'a kazandırdığımızda İstanbul'un hem coğrafi hem stratejik hem tabii güzelliği bir kat daha artacaktır. Kanal İstanbul'un sağında, solunda 2 şehir inşa edeceğiz. Bu 2 şehirle İstanbul bir başka olacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (26)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
26 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN