Erdoğan'dan Kilis'te muhalefete tepki: Deprem turistleri poz verip gitti

Erdoğan'dan Kilis'te muhalefete tepki: Deprem turistleri poz verip gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçim çalışmaları kapsamında Kilis'te miting düzenledi. Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda konuşan Erdoğan, muhalefete tepki gösterdi. Erdoğan, "Elimizi deprem bölgesinden hiç çekmedik. Bakanlarımızla sık sık deprem bölgelerimizi ziyaret ettik. Bu arada deprem turistleri ise bölgeye şöyle bir uğrayıp, enkazlar önünde poz verdikten sonra çekip gittiler." dedi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin yerel seçim çalışmaları sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kilis mitinginde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında muhalefete tepki gösteren Erdoğan, "Elimizi deprem bölgesinden hiç çekmedik. Bakanlarımızla sık sık deprem bölgelerimizi ziyaret ettik. Bu arada deprem turistleri ise bölgeye şöyle bir uğrayıp, enkazlar önünde poz verdikten sonra çekip gittiler. Bir daha yolları buralara hiç düşmedi. Kendilerine istismar edilecek yeni konular buldular." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Kilis, senin her halin güzel. Kilis'in gönlümüzde müstesna yeri vardır. Her iki seçimde de çok kararlı şekilde bu kardeşinize sahip çıktığınız için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Yol arkadaşlığımızı daha da güçlendirmiş olduk. Kilis'in bizden beklentilerinin farkındayız. Sizlere layık olmak için daha fazla çalışacak ter dökeceğiz. Eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz.

"ŞU ANDA MEYDANDA 28 BİN KİŞİ BULUNUYOR"

Meydanda şu an ne kadar vatandaşımız var diye sordum. Şu anda meydanda 28 bin kişi var dediler. Allah nazardan saklasın. Kilis'te 33 kardeşimiz depremlerde hayatını kaybetti. Vefat eden tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

8915773.jpg

"DEPREM TURİSTLERİ BÖLGEYE UĞRAYIP POZ VERDİ"

Elimizi deprem bölgesinden hiç çekmedik. Kabine toplantılarımızın gündem maddelerinden biri hep bölgemiz hakkındaki çalışmalardı. Bakanlarımızla sık sık deprem bölgelerimizi ziyaret ettik. Bu arada deprem turistleri ise bölgeye şöyle bir uğrayıp, enkazlar önünde poz verdikten sonra çekip gittiler. Bir daha yolları buralara hiç düşmedi. Kendilerine istismar edilecek yeni konular buldular. Sırf beklentilerine uygun oy vermediler diye depremzedelerimize yapılan hakaretleri, nobranlıkları, vicdansızlıkları burada saymıyorum. Değil bir sene, üzerinden on yıllar geçse de bu ahlaksızlıkları unutmayız, unutturmayız. Yüreği yaralı insanlarımıza yapılan o hakaretler faillerinin yakalarına kara bir leke olarak yapışmıştır ve hep orada kalacaktır. Bir daha hiç kimse milletimize böyle davranmaya cesaret bile edemesin diye kirli tarihlerini yüzlerine vurmayı sürdüreceğiz.

"HER TÜRLÜ GAYRI MEŞRU YOLA BAŞVURMAKTAN ÇEKİNMİYORLAR"

Kilis, milli mücadelenin de kahraman şehirlerinden biridir. Tek bir gayemiz var o da Kilis'in kalkınmasıdır, refahının artmasıdır. Muhalefetin neler peşinde koştuğunu zaten sizler de biliyorsunuz. Onlar siyasi ikballeri uğruna her türlü gayrı meşru yola başvurmaktan çekinmiyorlar. Para desteleriyle kule yapmak dışında icraatları yok. Hayırdır bu parayı ne yapacaksınız? CHP'ye bina alacaklarmış. Akıllı telefon teknolojisi henüz CHP'ye ulaşmamış. İşin kolayı varken zoru tercih etmişlerdir. 5-6 kişi saatlerce dolar-avro saymaya yetişemiyorlar. Aslında kendisi hesap uzmanı olan Bay Kemal izah edebilirdi. Ama sesi soluğu çıkmıyor. Ne para işlerinde ne ittifak işlerinde bu sözlerine sadık kalırlar.

8915772.jpg

"DIŞI FARKLI İÇİ FARKLI BİR MUHALEFET ANLAYIŞIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ"

Neyin karşılığında hangi ilçelerde adaylarını çektiklerinden, devşirme adaylarla ne yapmaya çalıştıklarından CHP'li pek çok yöneticinin de DEM'e oy verenlerin haberi yok. Doğan görünümlü şahin misali dışı farklı içi farklı bir muhalefet anlayışıyla karşı karşıyayız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (29)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
29 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN