Dördüncü cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan oldu

Dördüncü cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan oldu

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan genel seçimler için geri sayım devam ederken cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen isimler arasında yer alan ATA İttifakı adayı Sinan Oğan 100 bin imza barajını geçerek, cumhurbaşkanı adayı olmaya hak kazandı. Oğan, adaylığının kesinleşmesinin ardından "Bu adaletsiz düzende sakın ola 100.000’e ulaştık, artık imza atmamıza gerek yok demeyin zira bu zaferimizi elimizden almak için her şeyi yapacaklar" şeklinde açıklama yaparak hedeflerinin 120 bin imza olduğu söyledi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçime girmeye hak kazanmak için imza toplayan cumhurbaşkanı aday adaylarından Muharrem İnce'nin ardından Sinan Oğan da 100 bin barajını geçerek dördüncü cumhurbaşkanı adayı oldu.

Fatih Erbakan'ın Cumhur İttifakı'na desteğini açıklamasının ardından 10 adayla devam eden yarışta son imza durumu şu şekilde:

Muharrem İnce: 107 bin 901

Sinan Oğan: 100 bin

Doğu Perinçek : 22 bin 818

Yakup Türkal : 2 bin 586

Erkan Trükten : Bin 726

Tevfik Ahmet Özal : Bin 229

İrfan Uzun : 820

Halil Murat Ünver : 398

Hilmi Özden : 363

Davut Turan : 106

OĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından ilk açıklamasını yapan Oğan şu ifadeleri kaydetti:

Türk milletinin aziz evlatları,

Bütün zorluklara rağmen 120.000 imza hedefine ulaşacağız inşallah. Bu adaletsiz düzende sakın ola 100.000’e ulaştık, artık imza atmamıza gerek yok demeyin zira bu zaferimizi elimizden almak için her şeyi yapacaklar. Yok imzalar mükerrer diyecekler, yok kenarı ıslanmış diyecekler yok bilmem ne diyecekler…

O sebeple 120 bin sayısına ulaşana kadar devam edeceğiz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN