Son dakika: En düşük emekli maaşı 7.500 TL oldu! TBMM'den onay çıktı!

Son dakika: En düşük emekli maaşı 7.500 TL oldu! TBMM'den onay çıktı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ile duyurulan 7.500 TL'lik emekli maaşı açıklamaları hakkında araştırmalar devam ediyor. Son dakika açıklaması en düşük emekli maaşının 7.500 TL'ye yükseltildi duyuruldu. Emekli maaşı, bayram ikramiyesi ve geçici işçi kadro düzenlemesi TBMM Genel Kurulu’ndan onay aldı. İşte son dakika açıklamaları…

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan karar ile birlikte en düşük emekli maaşının 7.500 TL olacağı duyuruldu. 2023 yılı başında 5.500 TL olarak açıklanan emekli maaşlarına yeni bir zam yapılırken konu hakkındaki detaylarda yakından takip ediliyor. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçen karar, TBMM Genel Kurulu’ndan da onay aldı. İşte son dakika açıklamaları…

TBMM GENEL KURULU ONAY VERDİ

Son dakika haberi ile duyurulan karar doğrultusunda en düşük emekli maaşının 7500 TL'ye yükseltildiği açıklandı. Bunun yanı sıra emekli ikramiyesinin 2.000 TL'ye yükseltilmesi ve geçici işçilere kadro düzenlemesi de TBMM Genel Kurulun’dan onay aldı.

para-eyt.jpg
Geçtiğimiz günlerde TBMM plan ve bütçe komisyonundan geçen karar, TBMM Genel Kurulu’ndan da geçti. Teklif kapsamında geçici işçilerin çalışma süresi 11 ay 29 gün olarak belirtilirken kadroya geçmelerinin de öne açılmış oldu. Gerçekleştirilen görüşmeler kapsamında teklif kabul edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN