Erdoğan açıkladı: Putin ile Zelenskiy görüşecek mi?

Erdoğan açıkladı: Putin ile Zelenskiy görüşecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya lideri Putin ile yapacağı telefon görüşmesinde, liderler görüşmesini İstanbul’da yapmayı teklif edeceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Zelenskiy ile Putin görüşecek mi?' sorusuna, ''Zelenskiy sıcak bakıyor. Sayın Putin'in de daha önce olumlu yaklaşımı vardı. Putin'e de ileteceğim'' cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ukrayna lideri Zelenskiy daha önce Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmeye hazır olduğunu söylemişti. Erdoğan, Putin ile görüşmesinde liderler zirvesinin yolunun açılmasını umduğunu söyledi.

Erdoğan ile Putin arasındaki görüşmenin saat 16’da yapılması planlanırken Erdoğan İstanbul'da bir liderler zirvesi teklifini gündeme getireceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Zelenski'nin olumlu tavrı var. Sayın Putin'in de daha önce olumlu yaklaşımı vardı” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN