Erdoğan'dan 'İBB teftişi' yorumu: Terör örgütü aparatları istihdam ediliyor

Erdoğan'dan 'İBB teftişi' yorumu: Terör örgütü aparatları istihdam ediliyor

Karaman'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB teftişine ilişkin olarak, "İstanbul'da CHP belediyesi ne yapıyor? Bakıyorsunuz anlaşma yapmışlar. Ne yazık ki terör örgütünün apartları İBB'de istihdam ediliyor. Aynısı Ankara'da oluyor. Başka yerlerde de oluyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karaman'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan'ın gündeminde Türk Tabipler Birliği (TTB), İçişleri Bakanlığı'nın İBB için başlattığı inceleme ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Erdoğan, TTB'ye "Ya bunlar ne kadar yalancı ya. Turkovac aşısı üretiliyor, adamlar diyor ki böyle bir şey yok. Ya siz ne kadar sahtekarsınız ya!" diyerek tepki gösterdi.

İBB teftişi konusunana ilişkin olarak ise Erdoğan, "Terör örgütünün apartları İBB'de istihdam ediliyor" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'na ise "Ey bay Kemal, sen tankların arasından kaçıp gidebilirsin ama biz milletimizle beraber olduk 15 Temmuz'da" sözleriyle yüklendi.

"DÜNYANIN EN BÜYÜK 10 EKONOMİSİ ARASINA GİRMEK İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ"

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Tamamladığımız 2 bin 368 kilometre demiryolu hattına ilaveler yapıyoruz. Gaziantep'e kadar uzanacak hat etap etap inşa ediliyor.

Toplam yatırım bedeli 2 milyar 311 milyon lirayı bulan tüm bu eser ve hizmetlerin Karamanımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu yatırımların şehrimize kazandırılmasında emeği geçen bakanlıklarımızı, kurumlarımızı tebrik ediyorum.

Değerli kardeşlerim biz sizi seviyoruz. İnanıyorum ki sizler de bizi seviyorsunuz. Biz yola çıktığımızdan bu yana Karaman hep bizimle yürüdü, biz de hep Karaman ile yürüdük.

Türkiyemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokmak için gece gündüz gayret gösteriyoruz. Ülkemize kazandırdığımız güçlü demokrasi ve kalkınma altyapısıyla bunları da gerçekleştireceğiz. Dünya yeni ve tarihi bir değişimin sancılarını çekiyor. Bu değişimi yakalamakta kararlıyız. Geçmişte önce tek parti faşizmi eliyle ülkemizin önünü kestiler. Ardından darbeler ile ayağımıza prangalar vurdular. Türkiye'yi kendi içine kapatmak için nice senaryolar kurdular. Bu kısır döngüyü kırmak isteyen herkesi de bir şekilde saf dışı bıraktılar. Biz bu oyunların her biriyle teker teker yüzleştik, mücadele ettik. Bu mücadelenin hepsinden de alnımızın akıyla çıktık.

detayy.jpg

"REFAH DÜZEYİ CUMHURİYET TARİHİNİN EN ÜST DÜZEYİNDE"

Milletimizin hak ve özgürlük alanlarını da gerçekleştirdik. İnsanımızın refah düzeyini Cumhuriyet tarihinin en üst düzeyine getirdik. Herkes bu gerçekleri görecektir. Nankörleri koy bir kenara. Siz bakmayın eski Türkiye özlemcilerinin çıkardıkları gürültüye. Aslında eski Türkiye'nin ne olduğunu en iyi onlar biliyor. Milletimiz ülkenin kaderini onlara teslim etmedi, etmeyecektir. Varsın ülke batsın, bitsin, yangın yerine dönsün, yeter ki bunların gemileri yürüsün. Dertleri bu.

TTB'YE TEPKİ: YA SİZ NE KADAR SAHTEKARSINIZ YA!

Yalansa yalan, dolansa dolan. Hepsi bunlarda. Bir de bunların Tabipler Birliği var. Ya bunlar ne kadar yalancı ya. Turkovac aşısı üretiliyor, adamlar diyor ki böyle bir şey yok. Ya siz ne kadar sahtekarsınız ya! Madem biliyorsunuz, peki bugüne kadar Tabipler Birliği olarak bir eseriniz var mı? Yok.

Şehit yakınlarına söven haysiyetsizlerin gerçek yüzlerini sergileyeceğiz. Terör örgütünün aparatı olan partinin riyakarlığını anlatacağız.

ERDOĞAN'DAN İBB TEFTİŞİ YORUMU

İstanbul'da CHP belediyesi ne yapıyor? Bakıyorsunuz anlaşma yapmışlar. Ne yazık ki terör örgütünün apartları olarak İBB'de istihdam ediliyor. Aynısı Ankara'da oluyor. Başka yerlerde de oluyor.

Gezi olaylarındaki meselenin ağaç, 6-8 Ekim olaylarındaki meselenin Kobani olmadığı kesinleşmiştir. Bunlar bölgemizde kurulan kirli tezgahın yolunu açması gayesi güdüyor.

detayy222.jpg

"ENFLASYONDAKİ MÜSİLAJI TEMİZLEYECEĞİZ"

Aldığımız tedbirlerle ekonomik saldırıların yurt dışı ayaklarını kestik. Döviz kuru içerisinden başlatılan tedirginliklerle aynı oyun sürdürülüyor. 20 Aralık'ta bunların ayaklarını kestik. Bu kirli senaryoya gönüllü figüranlık yapanların bu süreçte sergiledikleri çirkin niyeti sizlerin takdirine bırakıyorum. 20 Aralık bir dönüm noktası oldu. Kurdaki müsilajı temizlediğimiz gibi enflasyondaki müsilajı da temizleyeceğiz. İnsanımızın alım gücünü düşürenlerin gözlerinin yaşına bakmayacağız. İnşallah kısa zamanda bu karmaşayı bir düzene sokmuş olacağız. Ülkemizi her alanda kalkındıracağız.

"EY BAY KEMAL SEN KAÇABİLİRSİN, BİZ MİLLETİMİZLE BERABER OLDUK"

Terörün kökünü kazıdık. Artık Doğu'da, Güney Doğu'da huzur var. İstiyorlar ki darbe mi oldu, ülkede demokrasi ortadan kalksın. Ey bay Kemal, sen tankların arasından kaçıp gidebilirsin ama biz milletimizle beraber olduk 15 Temmuz'da. İstiyorlar ki terör örgütleri üstümüze mi saldırıyor her yer kana bulansın. İsyan başlasın istiyorlar. Biz işte buradayız. Bütün onlarla mücadele ede ede ülkemizi bugünlere getirdik. Bugün yaşadığımız sıkıntıları da en kısa sürede aşarak ülkemizi dünyada hak ettiği yere kavuşturacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (32)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
32 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN