İYİ Parti'de parti içi muhalefet: Yeni bir genel başkan ile yola devam edeceğiz

İYİ Parti'de parti içi muhalefet: Yeni bir genel başkan ile yola devam edeceğiz

İYİ Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ethem Baykal, "Önümüzdeki kongrede partimizin kuruluş ilkelerimize bağlı yeni bir kadro ve genel başkan adayı ile yola devam edeceğimizi Türk milletine saygı ile duyururuz" dedi.

Seçimlerin ardından muhalefet cephesinde değişim talepleri gelmeye başladı. CHP'deki değişim talebinin ardından benzer bir çıkış da İYİ Parti'de yaşandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Değişim ihtiyacını sadece ben değil toplum istiyor" çıkışı dikkat çekerken CHP'de kurultay süreci resmen başladı. İYİ Parti'de de benzer sesler yükseldi.

'YENİ KADRO YENİ GENEL BAŞ KAN'

İYİ Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ethem Baykal, "Ortak Akıl Platformu"nun kurulduğunu duyurdu. İYİ Partili Baykal, yaptığı açıklamada "Taleplerin muhataplarınca dikkate alınacağını ummaktayız. Dikkate alınmaması halinde, önümüzdeki kongrede partimizin kuruluş ilkelerimize bağlı yeni bir kadro ve genel başkan adayı ile yola devam edeceğimizi Türk milletine saygı ile duyururuz." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN