Kahramanmaraş'ta art arda depremler| Son depremler

Kahramanmaraş'ta art arda depremler| Son depremler

Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı verilere göre Kahramanmaraş'ta saat 10.13'te 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk depremin ardından yine Maraş'ta 12.03'te 3.2 büyüklüğünde ve 13.37'de 3.1 ve 15.34'de de 3.4 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi sürüyor. Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı verilere göre, dün gece Adana'da meydana gelen büyüklüğündeki artçı sarsıntının ardından bugün saat 10.13'te Kahramanmaraş'ta 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 3.8 olarak hesaplandı.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

ggi.jpg

AFAD ise depremin büyüklüğünü 3.7 olarak duyurdu.

MARAŞ'TA İKİNCİ DEPREM

Kahramanmaraş sallanmaya devam ediyor. Yine Maraş'ta 12.03'te 3.2 büyüklüğünde deprem yaşandı. Depremin derinliği ise 5.0 olarak belirlendi.

MARAŞ ÜÇÜNCÜ KEZ SALLANDI

Saat 13.37'de ise 3.1 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Kandilli Rasathanesi depremin derinliğini ise 5.0 olarak hesapladı.

DÖRDÜNCÜ DEPREM KUVVETLİ HİSSEDİLDİ

Saat 15.34'de de 3.4 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Kandilli Rasathanesi depremin derinliğini ise 5.0 olarak hesapladı. Sosyal medyadaki kullanıcılar, depremin kuvvetli hissedildiğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN