Karamollaoğlu: Manipülasyonlara takılmadan süreci tamamlayacağız

Karamollaoğlu: Manipülasyonlara takılmadan süreci tamamlayacağız

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, merakla beklenen seçim sonuçları hakkında bir açıklama yaparak, "Milletimiz müsterih olsun! Algı oyunlarına, manipülasyonlara takılmadan bu zorlu süreci de tamamlayacağız. Yeter ki sandıklara sahip çıkalım, inanın değişim yakındır!" dedi.

Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekillerini belirlemek için sandığa gittiği seçimin sonuçları merakla bekleniyor. Veri akşının aksadığı ve yanlış paylaşıldığı iddiaları endişe yaratırken, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçmene "Müsterih olma" çağrısı yaptı.

Karamollaoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

"Her seçim izlediğimiz bayat senaryoları bir kez daha sergilemeye çalışıyorlar. Milletimiz müsterih olsun! Algı oyunlarına, manipülasyonlara takılmadan bu zorlu süreci de tamamlayacağız. Yeter ki sandıklara sahip çıkalım, inanın değişim yakındır!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN