Kartalkaya faciasının yaşandığı otele yıkım kararı

Kartalkaya faciasının yaşandığı otele yıkım kararı

Kartalkaya’da 79 kişinin hayatını kaybettiği yangının ardından ağır hasar gören Grand Kartal Otel için yıkım kararı alındı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Bolu Kartalkaya’da 79 kişinin yaşamını yitirdiği büyük yangının ardından kullanılamaz hale gelen Grand Kartal Otel üzerinde yaptığı incelemelerde önemli hasarlar tespit etti. Betonarme yapıya sahip olmasına rağmen ahşap dış kaplamaları nedeniyle alevlere hızla teslim olan otel için yıkım kararı verildi.

Yangının ardından yapılan incelemelerde, otelin ana kolonlarında ağır hasar bulunduğu tespit edildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın raporuna göre, bu hasarlar otelin yıkılmasını zorunlu kıldı.

YORUMLAR (6)
6 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN