Kılıçdaroğlu imzalayacağı ilk kararnamelerden birini duyurdu: Maçlar TRT'de şifresiz yayınlanacak

Kılıçdaroğlu imzalayacağı ilk kararnamelerden birini duyurdu: Maçlar TRT'de şifresiz yayınlanacak

Kemal Kılıçdaroğlu seçime bir gün kala özellikle futbolseverleri ilgilendirecek bir vaatte bulundu. Kılıçdaroğlu, “Seçimi kazandıktan sonra, ilk imzalayacağım kararnamelerden biri, maçların artık şifresiz olarak TRT’de yayınlanmasını sağlamak” dedi.

Cumhurbaşkanı seçimine yalnızca bir gün kaldı. Tüm Türkiye'nin sandığa giderek yarın cumhurbaşkanını seçecek. Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarışacağı seçime bir gün kala vaatlerini duyurmaya devam ediyor.

Son olarak Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımla özellikle futbolseverleri ilgilendirecek bir vaatte bulundu. Kılıçdaroğlu seçimi kazanması halinde imzalayacağı ilk kararnamelerden birini duyurdu.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şöyle:

"Seçimi kazandıktan sonra, ilk imzalayacağım kararnamelerden biri, maçların artık şifresiz olarak TRT’de yayınlanmasını sağlamak. Milletin küçücük zevklerini bile çaldılar. Böylece milleti TRT’yle de barıştıracağım ve TRT gerçekten milletin kanalı olacak."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN