Kılıçdaroğlu'ndan adaylıktan çekilen Muharrem İnce'ye çağrı

Kılıçdaroğlu'ndan adaylıktan çekilen Muharrem İnce'ye çağrı

Kritik seçime 3 gün kala siyasette dengeleri değiştirecek gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Muharrem İnce'ye seslenerek, ''Benim çağrım hala geçerli. Eski kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakalım artık. Sayın İnce’yi Türkiye’nin sofrasına bekliyoruz. Buyursun lütfen gelsin…''

Cumhurbaşkanı adayı olması sonrası Millet İttifakı'nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oylarını böleceği gerekçesiyle eleştirilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs seçimlerine 3 gün kala adaylıktan çekilme kararı aldı.

Daha önce İnce ile görüşmeler gerçekleştiren CHP lideri Kılıçdaroğlu, son olarak gazeteci İsmail Saymaz'a verdiği röportajda İnce hakkındaki iddialara ve paylaşımlara tepki göstererek çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, ''Bunu yapanlar operasyoncudur, şantajcıdır, montajcı pisliklerdir. Bunları siyasetten de toplumdan da söküp atmak gerekir. Çünkü bunlar yabancı istihbaratçıların eline düşmüş zavallı kimselerdir. Buradan net söylemek istiyorum ki Halil İbrahim soframız ona hep açıktır. Gelmek istiyorsa otursun soframıza değişimi birlikte getirelim. Bu pislikleri birlikte temizleyelim siyasetin içinden…'' demişti.

'ESKİ KIRGINLIKLARI BİR KENARA BIRAKALIM; BUYURSUN GELSİN'

Adaylıktan çekilme kararı alan İnce'ye çağrısının hala geçerli olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, twitter hesabından şu paylaşımda bulundu:

"Benim çağrım hala geçerli. Eski kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakalım artık. Sayın İnce’yi Türkiye’nin sofrasına bekliyoruz. Buyursun lütfen gelsin…"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN