Son dakika! Meteoroloji açıkladı: Sıcaklıklar daha da artacak mı?

Son dakika! Meteoroloji açıkladı: Sıcaklıklar daha da artacak mı?

Son dakika haberi... Meteoroloji, 18 Mayıs Salı günü hava durumu tahminlerini paylaştı. Son verilere göre, Türkiye genelinde hava sıcaklıkları artmaya devam edecek. Marmara'nın kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Samsun geneli, Rize ve Artvin'in iç kesimlerinde de sağanak bekleniyor.

Son dakika haberi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumu ile ilgili son tahminleri açıkladı. Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının artması bekleniyor.

Bugün ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde hava parçalı bulutlu olacak.

KARADENİZ VE MARMARA'YA DİKKAT!

Marmara'nın kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Samsun geneli, Rize ve Artvin'in iç kesimlerinde havanın yer yer çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor, ayrıca bu bölgelerde zaman zaman sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

SICAKLIK ARTIŞI SÜRECEK

Diğer yerlerde havanın az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının artışını sürdüreceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle güneybatı ve batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu’nun doğu ve güneydoğusunda yer yer kuvvetli (30-60 kilometre/saat) esmesi öngörülüyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNLERİ: 

18 MAYIS 2021 SALI 

18-mayis-hava-durumu.jpg

19 MAYIS 2021 ÇARŞAMBA

18-mayis-carsamba.jpg

20 MAYIS 2021 PERŞEMBE

18-mayis-persembe.jpg

21 MAYIS 2021 CUMA

18-mayis-cuma.jpg

22 MAYIS 2021 CUMARTESİ

18-mayis-cumartesi.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN