İstanbul için sağanak uyarısı: Öğle saatlerine dikkat!

İstanbul için sağanak uyarısı: Öğle saatlerine dikkat!

Meteoroloji, 7 il için sağanak ve gök gürültülü sağanak uyarısı yaptı. Marmara Bölgesi'nde havanın parçalı ve çok bulut olacağı tahmin edilirken, Tekirdağ ve İstanbul çevrelerinde öğle saatlerinden itibaren yağış hakim olacak. Son dakika haberine göre de İstanbul için 'sarı alarm' verildi.

Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Sakarya çevreleri için sağanak uyarısı geldi. 

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün son verilerine göre, bölgede parçalı ve çok bulut hava hakim olacak.

ÖĞLE SAATLERİNE DİKKAT!

Edirne ve Kırklareli çevrelerinin sabah, Tekirdağ ve İstanbul çevrelerinin öğle saatlerinden itibaren Kocaeli, Yalova ve Sakarya çevrelerinin öğleden sonra olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği bölgede, rüzgar güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

İSTANBUL İÇİN SAAT VERDİLER

İstanbul için ayrıca 'sarı' uyarıda bulunan Meteoroloji, yağışın 14.00'dan sonra etkili olacağını kaydetti.

İstanbul için yapılan uyarıda ifadeleri kullanıldı: "Kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden yıldırım, küçük çaplı su baskını, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN