Türkiye tercihini yaptı: Zafer yüzde 52.11 ile Erdoğan'ın

Türkiye tercihini yaptı: Zafer yüzde 52.11 ile Erdoğan'ın

Son dakika haberi... Saat 18.15 itibarıyla yayın yasağının kalkmış olduğu Cumhurbaşkanlığı Seçimi için sandıklardan oy oranları gelmeye başladı. ANKA Haber Ajansı ve Anadolu Ajansı'nın verileri birbirleri ile farklılık gösterirken ANKA Haber Ajansı'na göre Kılıçdaroğlu önde gözüküyor. Anadolu Ajansı'nın verilerine göre ise Erdoğan önde bulunuyor... İşte sandıklardaki son durum...

Cumhurbaşkanlığı Seçimi için saat 08.00'de başlayan oy verme işlemi saat 17.00'de sona erdi. Anka Haber Ajansı'nın verilerine göre; sandıkların açılma oranı saat 22.20 itibarıyla yüzde 99.31 olurken, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranı yüzde 52.11 Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranı ise yüzde 47.89.

Anadolu Ajansı'na göre ise; saat 22.20 itibarıyla açılan sandık yüzde 99.69 olurken, Erdoğan'ın oy oranı yüzde 52.13, Kılıçdaroğlu oy oranı ise yüzde 47.87.

ANLIK SONUÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN