Sel felaketinde can kaybı 17'ye yükseldi

Sel felaketinde can kaybı 17'ye yükseldi

Deprem bölgesi olan Adıyaman ve Şanlıurfa’yı etkisi altına alan sağanak yağış, sele neden oldu. Sel felaketinde Şanlıurfa'da 15 kişi, Adıyaman'da 2 kişi olmak üzere 17 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa ve Adıyaman'da önceki akşam saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden sağanaktan kaynaklanan sel felaketinde can kaybı 17'ye yükseldi.

ADIYAMAN'DA 2 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Adıyaman'ın Tut ilçesinde bir bahçeye kurulan konteynerin suya kapılması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi için ise arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

ŞANLIURFA'DA 15 CAN KAYBI

Şanlıurfa'da da sağanağın etkisiyle su baskınları oluştu. Tandoğan Mahallesi'nde bulunan Yavuzlar Apartmanı'nın bodrum katındaki dairede 5 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı. İhbarla bölgeye giden ekipler tarafından bodrum katından çıkarılan ve Suriye uyruklu olduğu belirtilen 5 kişinin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan Abide Köprülü Kavşağı'nın alt geçidinden vinç yardımıyla 34 BAS 626 plakalı hafif araç çıkarıldı. Araçta yapılan incelemede 2 kişinin cansız bedeni bulundu.

Abide Köprülü kavşağı alt geçidi ile AVM'de kaybolan iki kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Böylece Şanlıurfa'daki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 15'e yükseldi.

Son olarak dün Şanlıurfa'da 12 kişi, Adıyaman'da 2 kişi olmak üzere 14 kişinin yaşamını kaybettiği açıklanırken, bugün Şanlıurfa'da 2 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Selde hayatını kaybedenlerin sayısı ise 16'ya yükseldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN