YSK Başkanı Yener: Veri girişi hoş değil

YSK Başkanı Yener: Veri girişi hoş değil

YSK Başkanı Yener basın mensuplarına yaptığı değerlendirmede "Yasak bitmeden veri girişi hoş değil. Yayın yasağı 18:15 itibarıyla basın mensuplarının veri girişine izin verildi" ifadelerini kaydetti.

Türkiye bugün Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur oylaması için sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu, 60 milyonu aşkın seçmenin oyunu almak için yarıştı. Saat 08.00'de başlayan oy verme işlemi saat 17.00 itibarıyla resmen sona erdi.

YSK Başkanı Ahmet Yener, seçim gündemine ilişkin yaptığı değerlendirmede, "YSK'nın koymuş olduğu kurallara uymanızı rica ediyoruz. Şu an için YSK herhangi bir açıklama yapmadan veri paylaşılmasının hoş olmadığını belirtmek isterim" dedi.

Yener'in konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Değerli basın mensuplarımız öncelikle, YSK'nın koymuş olduğu kurallara uymanızı rica ediyoruz. Şu an için YSK herhangi bir açıklama yapmadan veri paylaşılmasının hoş olmadığını belirtmek isterim.

Az önceki beyanatımızda belirttiğimiz gibi yayın yasağının nasıl kalkacağı konusunda topladık. Saat 18.15 itibarıyla yayın ve veri girişine izin verilmiştir. Şu an da herhangi bir problem yoktur.

14 Mayıs seçimine katılan 24 siyasi partimize ve adaylarımızın temsilcileriyle de verilerimiz anlık olarak paylaşılmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN