Yunanistan Başbakanı Miçotakis Türkiye'ye geliyor

Yunanistan Başbakanı Miçotakis Türkiye'ye geliyor

Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in Türkiye'ye geleceği ve Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceği açıklandı.

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'un 9-10 Mart'taki Türkiye ziyaretinin ardından Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in de 13 Mart'ta Türkiye'ye geleceği açıklandı.

Miçotakis'in pazar günü Fener Rum Patrikhanesi'nde bir ayine katılacağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret edeceği aktarıldı. İki lider öğle yemeğinde bir araya gelecek.

Görüşmede iki liderin Rusya - Ukrayna krizini de ele alacağı belirtildi.

Görüşmede iki liderin Rusya - Ukrayna krizini de ele alacağı belirtilirken, ikili ilişkilerin de görüşüleceği aktarıldı.

Rusya'nın saldırısı sonra Miçotakis, Parlamento'daki konuşmasında "Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmem lazım. Bu işgalden sonra yeni durumu Türkiye'yle görüşmemizi gerektiriyor" ifadeleri kullanmıştı.

Öte yandan İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'un Türkiye'ye ziyareti de İsrail tarafından Türkiye'ye 14 yıl sonra gerçekleştirilen ilk ziyaret olması açısından önem taşıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN