Sosyal medya fenomeni ‘Çello Mustafa’ hayatını kaybetti

Sosyal medya fenomeni ‘Çello Mustafa’ hayatını kaybetti

Mersin'de motosiklet kazası geçiren ve günlerdir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren sosyal medya fenomeni 20 yaşındaki ‘Çello Mustafa’, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kendine özgü tarzı ve motivasyon dolu paylaşımlarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Mustafa Anıl Yıldırım, geçirdiği motosiklet kazası sonrası yaşamını yitirdi.

20 yaşındaki Yıldırım, geçtiğimiz hafta Mersin’in Erdemli ilçesinde geçirdiği kaza sonrası başına aldığı darbe nedeniyle önce Erdemli Devlet Hastanesine, ardından da Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Yoğun bakımda günlerce süren yaşam mücadelesi sabah saatlerinde sona erdi.

Genç fenomen, Erdemli Alata Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından dualarla defnedildi.

Özellikle, “Sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın, çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevgin de var” sözleriyle hafızalara kazınan videoları, vefatının ardından takipçileri tarafından tekrar paylaşılmaya başlandı.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN