'Süleler' suç örgütü çökertildi: 9 kişi gözaltında

'Süleler' suç örgütü çökertildi: 9 kişi gözaltında

Mersin'de düzenlenen "Mahzen-4" operasyonlarında, "Süleler" organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda elebaşının da içerisinde bulunduğu 9 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin, kasten adam öldürme, çok sayıda işyeri, ikamet ve araç kurşunlama, uyuşturucu madde ticareti, nitelikli dolandırıcılık ile silah ve mühimmat kaçakçılığı suçlarını işledikleri tespit edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mersin'de gerçekleştirilen "Mahzen-4" operasyonuna ilişkin bilgiler paylaştı.

"Süleler" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini belirten Yerlikaya, operasyonlarda elebaşının da arasında olduğu suç örgütü üyesi 9 şüphelinin yakalandığını kaydetti.

ADAM ÖLDÜRME, İKAMET KURŞUNLAMA, UYUŞTURUCU TİCARETİ...

Yerlikaya, Mersin İl Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları sonucu, organize suç örgütü üyesi şüphelilerin çıkar amaçlı suç örgütü kurma, kasten adam öldürme, çok sayıda işyeri, ikamet ve araç kurşunlama, uyuşturucu madde ticareti, nitelikli dolandırıcılık, silah ve mühimmat kaçakçılığı suçlarını işlediklerinin belirlendiğini, operasyonlarda 5 ruhsatsız tabanca, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, çok sayıda fişek ve balistik yeleğe el konulduğunu aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN