Sünnet derisinden estetik caiz mi? Vatandaşlar Diyanet'e Seda Sayan'ı sordu: Diyanet'ten oldukça net yanıt

Sünnet derisinden estetik caiz mi? Vatandaşlar Diyanet'e Seda Sayan'ı sordu: Diyanet'ten oldukça net yanıt

Vatandaşlar, sünnet derisinden estetiğin caiz olup olmadığını merak ediyor! Ünlü sanatçı Seda Sayan'ın yüzüne ve dekolte bölgesine sünnet derisi enjekte etmesi Diyanet'e soruldu! Diyanet'ten oldukça net yanıt geldi...

TUNACAN ATALAY

Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din İşleri Yüksek Kurulu'na, ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın yaptırdığı ve son dönemde popüler hale gelen Alloblast uygulaması ile ilgili bir soru yönlendirildi. Alloblast uygulaması, sünnet derisi kullanılarak yapılan bir estetik operasyondur. Diyanet İşleri Başkanlığı, sünnet derisi enjekte edilerek yapılan bu tür estetik operasyonların dinen caiz olmadığını belirtti.

Seda Sayan, gençleşmek için yüzüne sünnet derisi enjekte ettirmişti! Maliyeti ortaya çıktı! Duyanlar şoke oldu!

Seda Sayan'ın bu uygulamayı yaptırması ve ardından ünlüler arasında bu uygulamanın yaygınlaşması, estetikçilerin sünnet derisi arayışına girmelerine sebep oldu. Her bir uygulama için yaklaşık 400 adet sünnet derisi gerektiği belirtilirken, estetikçilerin özellikle belediyelerin düzenlediği toplu sünnet organizasyonlarındaki sünnet derisine talip oldukları öğrenildi. Bu durum, toplumda tartışmalara yol açarken, dini açıdan da soru işaretleri oluşturdu.

Diyanet raporu: Dini istismar ve tedhiş hareketi DEAŞ - Son Dakika Haber

Seda Sayan'ın yüzüne ve vücuduna sünnet derisi enjekte ettirerek genç kalmayı hedeflediği ve bu uygulamanın diğer ünlüler tarafından da benimsendiği ifade ediliyor. Selen Görgüzel, Seren Serengil gibi isimlerin de bu uygulamayı kullandığı ve bu işlemler için önemli miktarda para ödedikleri bildirildi. Bu gelişmeler, estetik operasyonlar ve dini değerler arasındaki ilişkiyi gündeme getiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN