Sunucu Erkan Yolaç'ın cenaze programı belli oldu

Sunucu Erkan Yolaç'ın cenaze programı belli oldu

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan, televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Erkan Yolaç, çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından cenaze programı belli oldu. Yolaç'ın eşi Asuman Yolaç, ünlü sunucunun 19 Mayıs'ta Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde öğle vakti düzenlenecek cenaze törenin ardından Zekeriyaköy Mezarlığı'na defnedileceğini ifade etti.

Televizyon dünyasının ünlü isimlerinden sunucu Erkan Yolaç, bir süredir tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle 89 yaşında hayatını kaybetti. Yolaç, 'Evet-Hayır' yarışması ile tanınıyordu.

Erkan Yolaç'ın eşi Asuman Yolaç, ünlü sunucu için 19 Mayıs'ta Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni düzenleneceğini ve Yolaç'ın Zekariyaköy Mezarlığı'na defnedileceğini duyurdu.

Asuman Yolaç "Erkan, sadece bizim ailemiz değildi, milyonların hayatına renk kattı. Biz de onu eşsiz enerjisiyle sizlerle anıyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN