Tam bitti derken: Beterin beteri geldi!

Tam bitti derken: Beterin beteri geldi!

Meteoroloji kaynaklarından endişelendiren hava durumu bilgisi geldi! Tam bitti derken... X hesabından hava durumu bilgisini paylaşan Meteoroloji Bey sayfası bu kışın neden beklendiği gibi geçmediğini açıkladı. Beterin beteri geldi...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Meteoroloji kaynaklarından Meteoroloji Bey sayfası, kışın neden beklendiği gibi geçmediğinin sebeplerini açıkladı. Beklenen kar yağışının bir türlü gelmemesi, kış mevsiminde bahar havasının yaşanması, hepsinin sebebi meğer oymuş.

EL NİNO ETKİSİ DEVAM EDİYOR

El Nino kabusu başladı: Dünyanın en sıcak yılı olacak…

Meteoroloji Bey sayfasının paylaşımında, Hint Okyanusu'nun su yüzeyinin sıcak olduğunu ve bu durumun Hint Dipolu İndeksi'nin pozitif yönde seyrettiğini gösterdiğini söyledi. Meteoroloji Bey, aynı zamanda Pasifik'te ise orta ve doğu bölgelerinde su yüzeyi sıcaklığının artmasıyla birlikte El Nino etkisinin devam ettiğini bildirdi.

Kuzey Atlantik ve özellikle Doğu Atlantik'teki su yüzeyi sıcaklıklarının da beklenenden çok daha yüksek olduğunu belirten Meteoroloj Bey sayfası, bunların bu kışın neden berbat geçtiğinin kanıtı olduğunu söyledi.

“GEÇEN KIŞ BU KADAR KÖTÜ DEĞİLDİ BU DAHA KÖTÜ”

Geçen kışın bu kadar kötü olmadığını ve bu kışın daha kötü olduğunu söyleyen Meteoroloji Bey “Geçen kış bu kadar kötü değildi bu daha kötü” ifadelerini kullandı.

Meteoroloji Bey paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Hint Okyanusu su yüzeyi sıcak bu durum bize Hint Dipolü indexsinin pozitif seyrettiğini gösteriyor.

Pasifik orta ve doğu kuşağı su yüzeyi sıcak orta kuvvette el nino varlığı hakimiyetini sürdürüyor.

Kuzey Atlantik ve özellikle Doğu Atlantik su yüzeyi çok sıcak

Bu kışın neden berbat geçtiğinin kanıtı.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN