Tarihi çarşıda büyük yangın!

İzmir'de tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda büyük bir yangın çıktı. Bir iş yerinde çıkan yangından yükselen dumanlar gökyüzünü kapladı. Çok sayıda iş yerinin zarar gördüğü yangın saatler sonra kontrol altına alındı. Yangında, can kaybı ya da yaralanan olmadı.

İzmir'in tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda Kızlarağası Hanı karşısında bulunan iş yerinin 2. katında henüz sebebi belirlenemeyen bir yangın çıktı.

ooooo.jpg

Yangın, Kızlarağası Hanı'nın hemen karşısında bulunan 871 Sokak'taki iş merkezinin ikinci katındaki bir bijuteri işletmesinde başladı.

oooooooo.jpg

Alevler, çevredeki iş yerlerine de sıçradı. Olayın bildirilmesi üzerine, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ve sağlık personeli yönlendirildi.

llllll.jpg

Yangın sebebiyle çıkan yoğun duman nedeniyle iş merkezindeki dükkanlar boşaltıldı. Dumandan etkilenen bazı vatandaşlara sağlık görevlileri ilk müdahaleyi ambulans içerisinde yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı. Çok sayıda iş yerinin zarar gördüğü yangında, can kaybı ya da yaralanan olmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN